Poul Erik Panduro

Poul Erik Panduro

Festlig musik til alt! - Undtagen skilsmisser og begravelser

Poul Erik Panduro

Jeg er professionel musiker og har været det i mere end 30 år.

Mit mål er at lave en hyggelig og rar fest med humor og glimt i øjet: En fest med smil, glæde og god musik.

Du kan se og høre mere til mig på min hjemmeside www.panduromusik.dk, hvor der er både lydklip, optaget ved fester, og en video fra en fest, jeg spillede til. Det er indspillet undervejs ved fester og er ikke studieindspilninger. Det er sådan, jeg spiller og sådan det lyder.

Til hver fest bliver repertoiret sammensat efter jeres ønsker !

Jeg spiller til de fleste typer fester: Konfirmationer, fødselsdage, bryllup, kobber-, sølv- guld- og diamantbryllup og der er noget for alle aldersklasser også eventuelle børn - og jeg holder hele tiden øje med, hvad der foregår i selskabet. Jeg er på pletten og bakker stemningen op, men når gæsterne hyggesnakker og morer sig, afbryder jeg ikke unødigt.

Jeg spiller til 40-50 børnefester om året, og dér får den med røg, laserlys, scanner, stroboskop og stort lysshow, mens jeg selv spiller de gode, kendte børnesange som Boogie-Woogie, Tyv, ja, tyv det skal du være, Ritch, Ratch og Birdiesong ( - Dippe, dippe, dippe, dip ) og et stort udvalg af de diskoteksnumre, som børn holder af, afspillet fra CDer og computer. Se http://www.pandurobørneparty.dk/

Men I bestemmer, hvordan I vil have det! Mit repertoire består af over 1000 melodier, så der er lidt for enhver smag se en liste over alle melodierne her:

http://www.panduromusik.dk/panduros-repertoire.html

Under middagen er der alt fra det fyrige og festlige til det stille og de romantiske ballader, fra evergreens, musicals og filmmusik til sange, som vært og gæster kan synge med på hvis de har lyst!
Hvis gæsterne er til det, kan jeg da også en skålsang eller to :-) Jeg har altid over 100 nodebøger med i bilen, så det skal være en meget speciel festsang, hvis jeg ikke kan spille den! ( - Og dén gang hvert 10. år, det sker, at jeg ikke kan spille en sang, kan gæsterne som regel heller ikke synge den)

Lydstyrken afpasses altid, så gæsterne kan tale sammen uden besvær.

Du kan høre lidt af min middagsmusik på
http://www.panduromusik.dk/lyt-til-dinner.html

mens der er eksempler på dansemusikken på
http://www.panduromusik.dk/lyt-til-dans.html

Al musikken er indspillet live ved fester, jeg har spillet til.

Til dansen kommer jeg længere frem på banen og så får den en ekstra spand kul med alt fra Retro til Rock: Der er musik af Bamse, Rasmus Seebach, Beatles, Smokie, John Mogensen, Kim Larsen, Lars Lilholt, Poul Krebs, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival, Volbeat og mange flere. Jeg har lamper med, så gæsterne kan danse i hyggeligt lys uden blink.
Du kan se mere om mig på www.panduromusik.dk - og du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 86 81 12 60, så vi kan aftale repertoire, stil og snakke om jeres ønsker. Jeg spiller gerne jeres yndlingssang, hvis jeg får besked inden festen.

Der er tips til festen og lidt om, hvad man kan have med i sine overvejelser på http://www.panduromusik.dk/tips-om-festen.html

Min pris er kr. 3500,- for op til 3 timer og kr. 700,- pr. time derefter Transport op til 100 km, opstilling, godt humør og de to CDer, som jeg indspiller ved festen koster ikke ekstra! - Det er inkluderet i prisen.

Hvis I har lyst til at høre mig spille, før I bestemmer Jer for musik til festen, er I velkommen til at besøge mig her i Silkeborg. Jeg har ofte stillet grejet op i mit musikrum, men ring lige i forvejen, så I ved, jeg er hjemme.


Poul Erik Panduro
Tlf. 86 81 12 60 / 21 65 59 60
Mail: post@panduromusik.dk
Hjemmeside: www.panduromusik.dk

- Panduro One-man-band // Fra Retro til Rock

- PS: Jeg kan i al beskedenhed også skrive en god sang, hvis I har brug for det. Se evt. http://www.pandurofestsange.html

Bliv kontaktet/få tilbud   Bliv kontaktet/få tilbud

21655960   Telefon: 21655960

post@panduromusik.dk   E-mail: post@panduromusik.dk

www.panduromusik.dk   Hjemmeside: www.panduromusik.dk

vurder Poul Erik Panduro   Skriv din vurdering

Poul Erik Panduro er også med på Fodbas listen

Nordjylland
Østjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Fyn
Sjælland
Lolland/Falster/Møn
Tyskland

Tilbage til listen