Ernst Larsen

Levende musik uden "fikumdik" for voksne

Ernst Larsen Ernst Larsen

Jeg har spillet til fester i mere end 30 år.Først med en trommeslager - "Kjeld & Ernst" og senere med en guitarist - "Ernst & Evald" ,men har siden 1997 spillet solo og ved hjælp af lidt hovedregning,kan jeg komme frem til,at jeg nok har leveret musikken til 12-1500 fester. Jeg spiller for det "modne" publikum og mit slogan er Levende musik til levende mennesker

Jeg leverer musikken til fødselsdage,reception,konfirmation,brunch,sølvbryllup, guldbryllup mm. med musik af kunstnere som bla.: Lars Lilholt,Royal Strings,Rasmus Seebach,Bjarne Liller,Keld Heick,Eddie Skoller,CCR,Fede Finn,Jacob Haugård ,John Mogensen,Kim Larsen,Trine Dyrholm,Jim Reeves,Otto Brandenburg,De Gyldne Løver,Lille Palle,Kandis,Five Tony´s,Roger and over,Teddy Edelmann,Peter Westh, Tørfisk,Humberdinck,Pinguins,Elvis,The Everly Brothers,Roy Orbison,Neil Sedaka,o.m.a.

Under middagen vil jeg gøre mit til, at det er muligt at tale sammen,men giv mig endelig besked,hvis musikken er for dominerende.Du får også akkompagnement til eventuelle sange og er du bekendt med sange eller indslag,som du eller dine gæster kunne ønske,jeg deltager i,må du gerne give besked,så jeg kan være ordentligt forberedt.

Før festen starter, aftaler vi lige brugen af evt.skåle-og syng med sange og er der under dansen stemning for lidt folkedans,kan du også få det.

Musikken er min hobby,så jeg glæder mig faktisk til hvert et job og hvis jeg ikke er ude at spille ja så findes jeg så vidt muligt i mit øverum.

Bliv kontaktet/få tilbud   Bliv kontaktet/få tilbud

21283864   Telefon: 21283864

ernst.larsen@mail.dk   E-mail: ernst.larsen@mail.dk

www.larsenmusik.dk   Hjemmeside: www.larsenmusik.dk

vurder Ernst Larsen   Skriv din vurdering

Ernst Larsen er også med på Fodbas listen

Nordjylland
Østjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Fyn

Tilbage til listen

Ernst Larsen