Musiker.dk

Jesper K. Antonisen

Jesper K. Antonisen

Jesper K. Antonisen

Musiker og sanger PÅ Guds nåde....

Hvis vi skal ta det fra begyndelsen, så startede jeg som 15 årig knægt med at spille til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, skolefester ja kort sagt alt hvad der kunne gå under undskyldningen at være en fest.

Et godt udgangspunkt i denne branche, er nok at man skal dækkes ind af et rimeligt bredt repertoire. Uden at love for meget tør jeg godt sige, at der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have lidt gang i gaden. Den genre jeg befinder mig bedst i, og som jeg selv er vokset op til, er primært pop og rock fra 70erne, 80erne, 90erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, tja..... så er det bestemt ikke det man får mest af....det er der mange andre dygtige musikere der spiller. ;-)

Jeg har ikke ry for at være en musiker der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet......meeen hvis man insisterer, så kan jeg godt være fluen på væggen. Efter min ringe menig, så er et af de vigtigste parametre for en musiker, at "læse" publikum rigtigt. Efter en del år i branchen, syntes jeg selv OG mine kunder, at det går da meget godt. ;-)

Afdæmpet og lyttevenlige dinérmusik, er naturligvis også en del af det brede repertoire. Nogle af de numre du vil kunne høre under middagen kunne f. eks. være:

Jessie - Joshua Kadison
I swear - Al-4-one
Your song - Elton John
Du er - News
Sir Duke - Stevie Wonder
New York New York - Frank Sinatra
Careless whisper - Georg Michael....og mange mange flere.

Som tidligere nævnt, kan jeg godt være med til at få et godt "kick-off" på festen, men det er som udgangspunkt ikke en del af oplægget, uopfordret at stå for underholdningen, når middagen indtages.

Hvis man gerne vil jump-starte en fest, kunne et serverings-teater, som du kan booke sammen med mig, være en super løsning. Det vil med garanti være noget gæsterne vil huske festen for. Ring eller mail for tilbud på musik inkl. tjenershow.....det er faktisk ikke så dyrt.;-)

Foresten så kan jeg også bookes som duo og trio. Duo med sangerinde og hvis det skal være trio, kobler vi en guitarist på.

Bliv kontaktet/få tilbud Bliv kontaktet/få tilbud

23715315 Telefon: 23715315

info@avenuemusic.dk E-mail: info@avenuemusic.dk

www.jesperantonisen.com Hjemmeside: www.jesperantonisen.com

vurder Jesper K. Antonisen Skriv din vurdering

Hele Danmark
Sverige
Tyskland