Musiker.dk

René Setling

René Setling

René Setling

Musik til festen

Den smilende node i mit logo, udtrykker den glade stemning musikken giver. Med teksten "Musik gir stemning", vover jeg en påstand som jeg mener er årsagen til at de fleste danskere ønsker levende musik til festen.

Under middagen tilbyder jeg dæmpet klavermusik med rytmisk akkompagnement. Repertoiret indeholder bl.a. gamle danske folkesange samt nyere sange og musikstykker, men selvfølgelig akkompagnerer jeg også til eventuelle festsange.

Jeg lægger en stor dyd i at tilpasse såvel musikken som min optræden til det aktuelle selskab, så jeg underbygger den gode stemning. Det betyder bl.a. at jeg sikrer, at musikken ikke er højere, end gæsterne kan tale sammen ved bordene.

Hvis De efter middagen vil danse lidt er der mange muligheder for at få benene rørt, når jeg spiller op til dans: 50´er Rock´n´Roll, de bedste danse-beatnumre fra 60´erne, de mest kendte Danskpop numre fra 70´ og 80´erne samt et par mere moderne hits fra 90´erne er på repertoiret, men en tidløs vals eller en stille sjæler er der selvfølgelig også mulighed for.

Bliv kontaktet/få tilbud Bliv kontaktet/få tilbud

20329607 Telefon: 20329607

rene@setling.dk E-mail: rene@setling.dk

www.setling.dk Hjemmeside: www.setling.dk

vurder René Setling Skriv din vurdering

Nordjylland
Østjylland
Vestjylland
Sønderjylland
Fyn
Sjælland
Lolland/Falster/Møn
Tyskland